Alle medlemmer indbydes hermed til klubmesterskaber, som for alle afvikles lørdag d. 30. april 2022 i hal 4.

Klubmesterskabet afvikles hen over hele dagen, med start kl 9.00 og forventet afslutning omkring kl. 17. Præmieoverrækkelserne vil foregå løbende i hallen.

Vi er i to sæsoner blevet forhindret i at afvikle klubmesterskabet, så det er med glæde at vi nu kan byde alle medlemmer, ung som gammel, velkommen til Fredericia Badminton Clubs hyggeligste arrangement.
Herunder alt fra nye ungdomsspillere til motionister der lejer baner, samt spillere på Torsdagsholdet. Det er ganske gratis, og bestyrelsen opfordrer alle til at deltage!Man kan tilmelde sig i alle tre discipliner, men bemærk at det kan ende med ret mange kampe på ret kort tid!

Der kan tilmeldes i flg. discipliner: dame-, herresingle, dame-, herredouble og mix-double.
Man kan tilmelde sig i alle tre discipliner, men bemærk at det kan ende med ret mange kampe på ret kort tid!

Bemærk: Der kan kun tilmeldes i en række, dvs. man ikke på forhånd både kan tilmelde sig både senior og motion.
(ved for lille tilslutning vil rækker dog sættes sammen under forudsætning at det i videst mulige omfang resulterer i rimelige kampe for spillerne)

U9/11

A/B

11

C/D

U13 A/B

U13 C/D

U15

A/B

U15 C/D

U17 A/B

U17

C

Senior

A/B

Motion

A/B

 Deltagelse i klubmesterskaberne er gratis.

Tilmelding til stævnet er senest tirsdag d. 19.04.2022 via e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller til trænerne.

Husk at angive hvilke kategorier man ønsker at deltage i, samt evt. doublemakker. X-makker indikerer at trænerne må sammensætte doublekonstellationen.

Klubmesterskaberne vil med placeringen i slutningen af april markerede afslutningen på badmintonsæsonen 2021/22, inden længe vil trænerne informere om indmeldelse til sæsonen 2022/23.

Klubmesterskabet er også en rigtig god mulighed for at nye spillere kan dufte til glæden ved at spille badmintonstævner. Et stævne med modstandere man kender i hjemmevante rammer er et godt sted at starte. Kontakt jeres træner eller undertegnede for spørgsmål.

Vi håber på stor opbakning til klubmesterskabet fra alle klubbens medlemmer.