Alle medlemmer indbydes hermed til klubmesterskaber, som for alle afvikles d. 18. april 2020 i hal 4.

Klubmesterskabet afvikles hen over hele dagen, med start kl 9.00 og forventet afslutning omkring kl. 17. Præmieoverrækkelserne vil foregå løbende i hallen.

Klubmesterskabet er for ALLE medlemmer i klubben. Herunder også motionister der lejer baner, samt spillere på Torsdagsholdet. Bestyrelsen opfordrer alle til at deltage!

Der kan tilmeldes i flg. discipliner: dame-, herresingle, dame-, herredouble og mix-double.

Man kan tilmelde sig i alle tre discipliner, men bemærk at det kan ende med ret mange kampe på ret kort tid!

Bemærk: Der kan kun tilmeldes i en række, dvs. man ikke på forhånd både kan tilmelde sig både senior og motion.
(ved for lille tilslutning vil rækker dog sættes sammen under forudsætning at det i videst mulige omfang resulterer i rimelige kampe for spillerne)

U9/11

A/B

11

C/D

U13 A/B

U13 C/D

U15

A/B

U15 C/D

U17 A/B

U17

C

Senior

A/B

Motion

A/B

 Deltagelse i klubmesterskaberne er gratis.

Tilmelding til stævnet er senest tirsdag d. 02.04.2020 via e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller til trænerne.

Husk at angive hvilke kategorier man ønsker at deltage i, samt evt. doublemakker. X-makker indikerer at trænerne må sammensætte doublekonstellationen.

 

I år afholdes klubmesterskaberne, af praktiske årsager, lidt før afslutningen på sæsonen. Det giver også spillerne mulighed for at nyde titlen som klubmester under træningerne resten af april. Ved udgangen af april afsluttes den ordinære badminton sæson.

Igen i år vil det dog være muligt for alle hold at forlænge badmintonsæsonen med en samlet sommertræning i maj og juni. Se mere på hjemmesiden under sommertræning, bemærk at klubmesterskabet er sidste mulighed for tilmelding til sommertræning.

Vi håber på stor opbakning til både klubmesterskabet og sommertræningen.